עוף

אלינוער רבין
עוף אפשר לבשל, לאפות, לצלות, לטגן או לקלות. אפשר בסיר, בתנור, בגריל או בווק. ניתן לשדך לו כמעט כל תוספת ולתבל במיני תבלינים ועשבים. כל הטעמים מתאימים לו, חריף, מתוק, מלוח, מפולפל ועדין. נוסף למרקים ולמנות עיקריות, אפשר להכין ממנו גם סלטים ומנות ראשונות. בספר שפע מתכונים מגוונים, ממתכונים חגיגיים, מיוחדים ומפתיעים ועד מתכונים בסיסיים לארוחה ביתית, שבה כל אחד יודע בדיוק איזה חלק של העוף הוא החלק שלו.

אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי. כתבה וערבה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים".
 
 
רבי מכר | חדשים | מבוגרים | ילדים | נוער | בישול ואפייה | מילונים | חוברות עבודה | פנאי והעשרה