ראשונות

אלינוער רבין
סלטים, מרקים, מאפים, פסטות, ירקות אפויים, קישים, שפע מתכונים להכנתם מוצעים בספר זה. מנות אלו פותחות את הארוחה, או מהוות ארוחה קלה בפני עצמה. מנות צבעוניות, עתירות טעמים וניחוחות, את חלקן ניתן להכין מראש, ואפילו להקפיא ולהפשיר לאט, במקרר, אחרות טובות ישר מהכירה או מהתנור.

אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי. כתבה וערבה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים".
 
 
רבי מכר | חדשים | מבוגרים | ילדים | נוער | בישול ואפייה | מילונים | חוברות עבודה | פנאי והעשרה