קינוחים

אלינוער רבין
רבים בטוחים שהחלק הנפלא בארוחה הוא הסיום, הקינוח. בודקים אם בסידור השולחן נכללת כפית, ואולי לידה מזלג קטן, המבטיח שההנאה תהיה כפולה. לאלו בדיוק מכוון הספר הזה, וגם לאלו שאוהבים לפנק אתם. מובאים כאן קינוחים רבים המבוססים על פירות, שהתברכנו בשפע מהם. ייצוג מכובד יש בספר לקינוחים עם שוקולד, ולצידם גלידות, קציפות ועוגות. חגיגה לאוהבי המתוק.

אלינוער רבין כתבה במשך 15 שנה מדור קבוע "אוכל" במוסף סגנון של מעריב ועשתה לה מוניטין בתחום הקולינרי. כתבה וערבה ספרי בישול רבים, ביניהם "עוף", "בשר", "חצילים", "רושפלד", "פירות", "מטבח השף", ואחיו הצעיר "40 עד 40", "ארוחת בוקר", "השוקולד שלי" ובשיתוף עם יואלה פטרון את הספר "שולחנות ערוכים"
 
 
רבי מכר | חדשים | מבוגרים | ילדים | נוער | בישול ואפייה | מילונים | חוברות עבודה | פנאי והעשרה